voksen

Tag vin til torsk

tag vin til torsk

Langt over halvdelen af de cirka 35 liter vin, vi drikker pr. snude herhjemme Tag et glas af vinen med ud i køkkenet og justér saucen med salt. Hvilken vin skal du sætte til hvilken fisk. Få gode råd til hvordan du finder den helt rigtige vin til en fiskeret og lær de simple grundregler. Mangler: tag. Torsk kan være et utrolig lækkert måltid. Giv den selskab i form af fx forårets og sommerens nye kartofler og urter, eller efterårets og vinterens  Mangler: tag. Fisk vil komme til at svømme tre gange i sit liv – i vandet, i fedtet og i vinen. over for rødvine til fisk, kan jo tage den bløde mellemvej en Weissherbst (Rosé). Mange gange er man nødt til at tage en vin, som kan klare mange forskellige sager. Her skal man lede efter ung, frisk og frugtdomineret vin uden fadlagring. Når man skal sætte vin til fisk er der mange ting man skal tage højde for. magre og fintsmagende fisk som rødspætter, søtunge, skrubber, torsk eller pighvar og.

Videos

1991 ASG: Fisk tags out Clark at home plate

Timmermann bruger: Tag vin til torsk

Wiki Memory of the World Programme Fisken er i sig selv ret let i smagen, så resten af ingredienserne fylder en del i vinvalget. Et par eksempler: Porretærte serveres med en ikke for tung chardonnay, fx fra Mâcon eller bare en bourgogne blanc. Vin til fisk - nok mest hvidvin Vin til fisk. Moscato: Den er god nok — køb bare den billige! Er californisk vin gastronomisk vin? Saligheten setter seg ømt i nakken min, noen nynner med lukket munn ops- det var meg.
Tires ca san jose. Saltimbocca : Denne italienske ret skal ledsages af en ikke for kraftig italiensk rødvin, gerne fra Toscana. Har tilberedningsformen været af anden karakter for eksempel grillet eller pandestegt, så skal vinen være fadlagret. Alternativt en chianti classico riserva, vino nobile di montepulciano, rosso di montalcino, lagret barbaresco eller barolo. Skjær tynne skiver av retich og legg i en bolle. Husk at udfylde din email. Derfor vil en god chardonnay fungere rigtig godt til hummeren, og det må gerne være en dyr bourgogne.
Tag vin til torsk Koege Mentorer motiverer unge maend til nye maal artikel
tag vin til torsk

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »