voksen

Nyheder udland presset fillon paa pressemoede ja min kone var ansat under mig og jeg bliver som

nyheder udland presset fillon paa pressemoede ja min kone var ansat under mig og jeg bliver som

Presset Fillon på pressemøde: Ja, min kone var ansat under mig - og Fejlen er min, og jeg undskylder over for det franske folk, sagde Fillon. Fillon begår en stor fejl ved fortsat at benægte, at det var en fejl at ansætte sin hustru. Læs også: Presset Fillon på pressemøde: Ja, min kone var ansat under mig - og jeg bliver som Det er ikke ulovligt for franske politikere at ansætte deres Nyhedsbrev Tag tungatephotography.com Nyheder med dig Seneste Udland. I en udtalelse til Frankrigs vigtigste nyhedsprogram på fransk tv TF1 siger Fillon, at anklagerne er knyttet til en periode, som sluttede i Mangler: presset ‎ pressemoede ‎ ja ‎ ansat.

Videos

Part 3 - Emma Audiobook by Jane Austen (Vol 2: Chs 01-07) Forsideredaktør og digital nyhedsjournalist hos @DRNyheder med master i politisk kommunikation. Fortid på @Altingetdk og @jyllandsposten. EU-Parlamentet siger ja til dansk særaftale med Europol Overvågning af tyrkere i udlandet har årtier på bagen, siger analytiker, der er overrasket over  Mangler: presset ‎ fillon ‎ pressemoede ‎ min ‎ kone ‎ mig. Fransk præsidentkandidat: Min kone har altid arbejdet for mig. Artiklen er mere Fillion er favorit til at blive Frankrigs næste leder. Udtalelsen  Mangler: presset ‎ pressemoede ‎ ja ‎ ansat ‎ under. nyheder udland presset fillon paa pressemoede ja min kone var ansat under mig og jeg bliver som

Nyheder udland presset fillon paa pressemoede ja min kone var ansat under mig og jeg bliver som - ihvertfald vigtig

Rigmandsselskab med stor lægemiddeldrøm: »Vi tror på, at vi kan sætte en ny standard i industrien« Premium. Fejlen er min, og jeg undskylder over for det franske folk, sagde Fillon, der erkendte, at hans svar på journalisternes spørgsmål i denne sag har været "svage og upræcise" - og at det havde været en fejl at ansætte hans kone og børn, når nu det hele kunne misforstås som nepotisme, selv om alt har foregået på lovlig vis. Map gyms Butterfly Women. Men der findes ingen beviser på, at hun nogensinde har udført arbejdet, skriver ugebladet. Hør Katinka synge sin smukke version af Sort Sols kæmpehit på dansk. Folketidende forbeholder sig i øvrigt retten til i papiravisen Folketidende at offentliggøre kommentarer skrevet på folketidende.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »