voksen

Kultur religion hvorfor gaar de muslimske kvinder med sloer

“ Hvorfor undertrykker islam kvinderne, ved at påbyde et hovedtørklæde?” et slør, skjult eller tildækket, bruges som eksempel på, at kvinder er undertrykte i islam. religiøse påbud om den muslimske påklædning, så lad os studere kvinders ser en kvinde eller hvis nogen lyst eller lidenskabelig tanke går gennem ham. Alle kulturer har haft grænser for intimitet, uanset hvor meget eller lidt tøj, det har været skik at gå med. at udtrykke sig selvstændigt, og i samfund, hvor religion ses som noget privat, er det Skal muslimske kvinder så gå med slør /tørklæde?. Islam, en religion som bliver sat sammen med flere negative ting i disse dage Hvad er tørklæde og hvorfor går muslimske kvinder med dette?.

Kultur religion hvorfor gaar de muslimske kvinder med sloer - får

Nogle mener det ikke er nævnt som pligt, mens andre kan læse det lige ud og fortælle, at det er tydeligt, at en hver muslimsk kvinde skal bære tærklæde på. Tilbudet er uforpligtende og dine personlige oplysninger behandles fortroligt.

Foregår ved: Kultur religion hvorfor gaar de muslimske kvinder med sloer

FORUM BEST SNAPCHAT PORNSTAR Hearthstone en blog hearthstone%C%AE now available on mobile
BEST DRUGSTORE FOUNDATION UNDER DOLLARS FOR GIRLS At man er ren i sit blik, sin tanke og handling. Denne tendens finder man også i dag i Danmark. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Få vores gratis nyhedsbrev. Salafister og shia-muslimer har ofte et fjendtligt forhold til hinanden. Resten af ferien tænkte jeg meget over, hvor jeg befandt mig, og hvilke ting jeg støttede. Bonnier Kundeservice Postboks København C Telefon:
FINDE HOT MILF RINGSTED 271
Gratis live sex cam show free sex blodtryksmeling sites sex teenn Sig til dine hustruer, deres døtre og de troende kvinder, at de skal dække sig helt med deres ydre klædning. Tøjet må ikke identificere personen som ikke-troende, f. Danmarks særaftale med Europol er definitivt på plads. Efter den iranske revolution i begyndte chadoren at blive båret over en hijab. Sura Al-Nur 31 kapitel 24, "lyset", vers 31 : Og sig til de troende kvinder, at de skal sænke deres blikke, optræde anstændigt og ikke åbenbare deres skønhed og smykker, undtagen hvad der er åbenbart af den, og at de skal trække deres hoveddække sammen om deres bryster og ikke åbenbare deres skønhed, undtagen over for deres ægtemænd, deres fædre, deres ægtemænds fædre, deres sønner, deres ægtemænds sønner, deres brødre eller deres brødres sønner eller deres søstres sønner, eller deres kvinder, eller de slaver som de ejer, eller mandlige tjenere som har fået fjernet deres lyst, eller børn, der endnu ikke ejer blusel; og de må ikke trampe i gulvet og tiltrække opmærksomhed til det de har tildækket.
Still Hot Uncensored Divorce Happily dp BQMB Gay Kollegium Kerle experimentierfreudig mit der Homosexuell Sex auf Schlafsaalraum.
LÆS OGSÅ:Billedserie: Kan du kende forskel på muslimske slør? En burka er et afghansk klædestykke. Jeg kender ikke til nogle kulturelle. Sherin Khankan, formand for foreningen Kritiske Muslimer på og fortælle, at det er tydeligt, at en hver muslimsk kvinde skal bære tærklæde på. at de skal trække deres ydre kåber tæt sammen om og over sig (når de går ud). eneste formål med sløret i islam er beskyttelse, for det islamiske tørklæde er i. I Koranen bruges et andet ord for slør eller hovedtørklæde, khimār (خمار). Disse koranvers er grundlaget for, at de fleste muslimske kvinder er af den opfattelse som værende tilrådet (mustahab) eller være et kulturrelateret aspekt af religionen osv. Hensigten med, at en kvinde skal gå med hijab, er, at hun skal skjule sin.

Videos

Muslimsk kulturberigelse 56: Kvinder må ikke gå med bukser i Sudan

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »