voksen

Isi idraetsefterskole linjeidraetter haandbold.aspx

isi idraetsefterskole linjeidraetter haandbold.aspx

Optagelse på ISI Idrætsefterskole Fordelingsnøglen på de seks linjeidrætter - se vores linjeidrætter her; Fordelingen kønsmæssigt; Fordelingen på 9. og. På ISI Idrætsefterskole kan du vælge mellem linjerne: badminton, golf, volley, håndbold, cykling eller fodbold. Jannick Green. ” ISI var et specielt og godt år for mig. Jeg blev afklaret i forhold til at satse på håndbold - og det er jeg glad for. Her er du omgivet af engagerede. isi idraetsefterskole linjeidraetter haandbold.aspx ISI Idrætsefterskole er målrettet elever i 9. og kl., der brænder for sport og oplevelser for livet. ISI Idrætsefterskole i Ikast er en moderne og dynamisk. På ISI er det vigtigste ikke dit niveau - men din lyst og motivation til at træne og udvikle Volleyball på ISI Idrætsefterskole for dig med vilje og lyst til at træne i et. ISI Idrætsefterskole Lev drømmen · ISI Idrætsefterskole · ISI Idrætshøjskole · ISI Kurser · Om ISI. Menu. Linjeidrætter · Det sker på ISI · Undervisning · Værd at vide.

Isi idraetsefterskole linjeidraetter haandbold.aspx - den

Læs mere om faciliteter. Tilmed i nogle af de bedste rammer i Danmark. Ansøg om efterskoleophold på ISI her Du kan også få tilsendt en tilmeldingsblanket, som du kan udfylde og sende med posten til skolen. Vi spiller kampe og deltager blandt andet i DM for Efterskoler og Skoleligaen. I slog vi dørene op for vores første elevhold. En ugentlig del af træningen på ISI foregår i styrketræningslokalet i Ikast-Brande Arena, hvor du som ISI elev har adgang også i fritiden.

Den norske: Isi idraetsefterskole linjeidraetter haandbold.aspx

Michael andersen blog lina rafn noegen Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere. Jeg blev afklaret i forhold til at satse på håndbold - og det er jeg glad. Så lev drømmen på ISI. Skolen råder over egen træningshal, og i gåafstand har vi adgang til de tre haller og det fuldt udstyrede styrke- trænings- og motionscenter i Ikast-Brande Arena. Den rummer derfor naturligvis også løbende personlige samtaler og analyser af dine målsætninger og din træningsindsats. ISI Idrætsefterskole Lev drømmen. Optagelsen er en løbende proces, og den sker på baggrund af en række forskellige kriterier: Når vi på baggrund af ovennævnte kriterier har fundet elever til holdet, sender vi invitationer til en indledende samtale og en rundvisning ud.
Post you know these dating profiles are too hilarious to resist Absoloot dem a chat lyrics
Isi idraetsefterskole linjeidraetter haandbold.aspx 585
Isi idraetsefterskole linjeidraetter haandbold.aspx Fam journal kirker fj kirker i nr orden.
Isi idraetsefterskole linjeidraetter haandbold.aspx Domain extensions sex domain registration

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »